Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasný nález v Košiciach: Na trávniku objavili mŕtvolu ženy, zrejme bola zavraždená

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

KOŠICE – Polícia vyšetruje prípad mŕtvej ženy, ktorá bola nájdená vo štvrtok (19. 5.) dopoludnia na trávniku na Alejovej ulici v Košiciach. Obhliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie.

"Presnú príčinu smrti určí až vykonaná pitva. Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý miesto nálezu a okolie niekoľko hodín dokumentoval spolu s kriminalistickým technikom," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Telo nebohej ženy doposiaľ presne nezistenej totožnosti sa nachádzalo pod teplovodným potrubím. Na danom mieste sa zvyknú zdržiavať bezdomovci. "Polícia preveruje totožnosť ženy a intenzívne pracuje na zistení okruhu osôb, ktoré sa mohli pohybovať na inkriminovanom mieste. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," konštatoval Szabó. 

Polícia žiada občanov, ktorí v čase od 23.00 h v stredu 18. mája do 6.00 h štvrtka 19. mája prechádzali okolo miesta a môžu poskytnúť akékoľvek informácie k pohybu alebo popisu podozrivých osôb, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158.     

Viac o téme: MŕtvolaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu