Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Kuriózne prepadnutie: Kradol čert, predavačka s ním vypiekla, teraz ho čaká peklo!

Na tvári mal strašidelnú masku! Zobraziť galériu (2)
Na tvári mal strašidelnú masku! (Zdroj: Policie ČR)

LIBEREC - Českí kriminalisti pátrajú po mužovi, ktorý má na svedomí lúpež na čerpacej stanici v Hrádku nad Nisou z prvého marcového dňa tohto roka. Napriek tomu, že ukradol iba 15 eur, mu hrozí veľmi vysoký trest.

Už od 1. marca tohto roka pátrajú kriminalisti aj policajti po páchateľovi lúpeže na čerpacej stanici na Libereckej ulici v Hrádku nad Nisou. „Krátko pred deviatou hodinou večer vstúpil do priestoru predajne čerpacej stanice neznámy muž vo výraznej žltej bunde s kapucňou na hlave. Na tvári mal masku čerta. Pod hrozbou násilia pristúpil s nožom v ruke k pultu s kasou a požadoval po obsluhe predajne vydanie finančnej hotovosti. To ešte netušil, že pokladnica toho príliš neukrýva. Siahol do kasy a k veľkému údivu tam naňho čakalo iba 15 eur. Z miesta odišiel zrejme veľmi sklamaný v zhone nevedno kam. Pri odchode mal namierené smerom k centru mesta Hrádek,“ ozrejmila Vladimíra Šrýtrová, tlačová hovorkyňa KRP Libereckého kraja.

Slovák stváral v Rakúsku neobyčajné kúsky: Zo zlodejových neúspechov sa smeje celá krajina

Obsluha nebola poškodená, počas incidentu nedošlo k žiadnym zraneniam. Kriminalisti teraz intenzívne pátrajú po páchateľovi v maske čerta a o pomoc žiadajú širokú verejnosť.

Muž mal byť okolo 165 cm vysoký, štíhlej postavy. Na sebe mal žltú mikinu či bundu (tzv. Klokanku) s kapucňou, modré nohavice, športovú obuv výrazne zelenej farby. Hovoril česky. Maska, ktorú mal na tvári, mala biely podklad vyfarbený červenou a čiernou farbou.

FOTO Kuriózne prepadnutie: Kradol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policie ČR)

Viac o téme: BenzínkaLupič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu