Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horor na vysokoškolskom internáte v Nitre: Afganec (22) zaútočil na spolubývajúceho študenta!

(Zdroj: SITA)

NITRA - Na vysokoškolskom internáte na Akademickej ulici v Nitre zaútočil nožom 22-ročný muž z Afganistanu na svojho 23-ročného spolubývajúceho. Dráma sa stala vo štvrtok 11. februára približne o siedmej hodine ráno v izbe na piatom poschodí internátu.

„Ahmad napadol svojho spiaceho spolubývajúceho a nožom mu spôsobil zranenia krku a chrbta,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Pred ďalšími útokmi sa poškodený ubránil uzamknutím na toalete. Keď počul útočníka telefonovať, vykradol sa z toalety a chcel sa dostať na chodbu k výťahom. Podozrivý sa mu v tom usiloval zabrániť. Prenasledovanému mužovi sa podarilo dostať na vrátnicu, odkiaľ privolali políciu a záchrannú službu.

Policajné hliadka podozrivého 22-ročnému Afganca na mieste zadržala. Po vykonaní všetkých procesných úkonov vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre obvinila muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. V zmysle trestného zákona hrozí za tento obzvlášť závažný zločin trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Viac o téme: útok NitraAfganec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu