Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vnučku čakal otrasný pohľad: V dome v Rovinke našla obesených starých rodičov (†71, 75)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: miš)

ROVINKA - Nepredstaviteľný šok zažila vnučka, ktorá išla v pondelok navštíviť starých rodičov. V rodinnom dome v Rovinke v okrese Senec však našla ich bezvládne telá. Okamžite zalarmovala záchranárov, tí mohli skonštatovať len smrť. Marta (†71) s Františkom (†75) odišli zo sveta pravdepodobne dobrovoľne.

Vaše tipy

Vnučka sa vybrala k starým rodičom v pondelok popoludní. Vo vianočne vyzdobenom a vysvietenom dome na ňu čakal najhorší pohľad jej života. Milovaní starí rodičia nejavali známky života.

Do niekoľkých minút od oznámenia dorazili na miesto privolaní záchranári. "Muž a žena nejavili známky života, žiaľ, u oboch sme mohli skonštatovať len smrť," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Podľa našich informácií manželia František (†75) a Marta (†71) sa pravdepodobne rozhodli zo sveta odísť dobrovoľne. V dome ich našli obesených.  

Prípadom sa policajti intenzívne zaoberajú, vyšetrujú okolnosti, za akých došlo k úmrtiu manželského páru.  "Po preverení prijatého oznamu včera napoludnie policajti na mieste zistili, že v dome sa nachádzajú dve usmrtené osoby, muž a žena," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová a doplnila, že presná príčina smrti bude známa až po výsledkoch pitvy.

Rodina, najbližší a susedia sú z tragédie otrasení. Nešťastie si nedokážu vysvetliť. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. "V prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že osoby si privodili smrť samé, trestné stíhanie bude zastavené," uzavrela Kurucová.

 

Viac o téme: TragédiaStarí rodičiaRovinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu