Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nešťastný Silvester: Ninka (10) chcela privítať Nový rok, odpálená petarda ju zasiahla do tváre!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

DOLNÁ PORUBA - Nový rok privítala rodina desaťročnej Ninky s plačom. Dievčatko totiž počas silvestrovskej noci zasiahla odpálená pyrotechnika do tváre. S poraneným okom previezli školáčku do nemocnice, kde je stále v intenzívnej starostlivosti lekárov.

Ninka chcela privítať rok 2016 pred kultúrnym domom v obci Dolná Poruba v Trenčianskom kraji, kde s rodičmi býva. Oslava a radosť sa ale v sekunde zmenila na peklo. Školáčku zasiahla odpálená petarda pár minút pred polnocou. Na mieste zasahovali privolaní záchranári. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: SITA)

"10-ročné dievčatko sme s poranením oka a očnice previezli do fakultnej nemocnice v Trenčíne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Ninka utrpela vážne poranenie, následne ju previezli do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave.


Prečítajte si aj:

Hrozné odôvodnenie smrti zastreleného dievčatka (†11): Bola náhodnou obeťou!

FOTOREPORTÁŽ Takto to dopadne, ak neviete narábať s pyrotechnikou


Kto nebezpečnú pyrotechniku odpálil a zasiahol tak nevinné dievčatko, nie je zatiaľ známe. Polícia na prípade intenzívne pracuje. "Začali sme trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička. Ak páchateľa vypátrajú a jeho vina sa dokáže, hrozí mu trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 

Viac o téme: PyrotechnikaNešťastieDievčatkoDolná Poruba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu