Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda pri Nových Zámkoch: Vodič z Maďarska prešiel do protismeru, fatálne následky!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

NOVÉ ZÁMKY - Skoro ráno sa na moste pri Kamenici nad Hronom v okrese Nové Zámky stala obrovská tragédia. Vodič na peugeote sa v protismere zrazil s renaultom. Desivú zrážku neprežili dvaja muži (†60,66), piati cestujúci sa zranili, z toho dvaja ťažko.

Nehoda sa stala dnes krátko pred šiestou hodinou. Pod tragédiu sa podľa všetkého podpísalo nepriaznivé počasie a námraza na ceste. Na mieste sú stále policajti a nehodu dokomentujú.

Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, vodič Peugeotu 206 s maďarskými evidenčnými číslami idúci smerom na Štúrovo pravdepodobne dostal šmyk a bokom vozidla prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Renaultom Twingo.

 

 

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes pri Štúrove. 2 ľudia zahynuli, 5 s zranili. Cesta na Kamenicu nad Hronom je neprejazdná.Dvaja mŕtvi muži sú z Maďarska. Na mieste je Leona Fučíková Kočkovičová

Posted by Spravodajstvo RTVS on 14. december 2015

 

V peugeote boli piati muži z Maďarska, ktorí na Slovensko chodili za prácou. Vodič József a spolujazdec Ferenc sediaci za ním sa zranili smrteľne. Ďalší traja muži sa zranili z toho dvaja ťažko. Na mieste do niekoľkých minút od ohlásenia zasahovali privolaní záchranári. "Dvaja muži aj napriek úpenlivej snahe záchranárov, žiaľ, podľahli vážnym zraneniam. 47-ročného muža a 39-ročného muža sme po prvotnom ošetrení previezli s polytraumou do nemocnice v Nových Zámkoch. Piateho 43-ročného muža sme ošetrili na mieste," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

V reanulte cestovali dve ženy. "37-ročnú ženu sme so zlomeninou stehnovej kosti previezli do nemocnice v Levicicach, 19-ročnú ženu sme s poranením hrudníka previezli rovnako do levickej nemocnice," doplnil Chmel. 

Pri nehode vznikla škoda za asi tisíc eur. Okolnosti nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania novozámockej polície. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia," uzavrela Čuháková.

 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťNešťastieNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu