Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Policajná razia v Žiline: V dome Jána Slotu hľadajú dôkazy

Ján Slota Zobraziť galériu (2)
Ján Slota (Zdroj: SITA)

ŽILINA - Policajná razia prebieha práve teraz v budove, ktorá je spájaná s Jánom Slotom. Domovú prehliadku kriminalisti realizujú kvôli trestnému oznámeniu dvoch dievčat za sexuálne obťažovanie.

Od rána policajti zasahujú v Žiline v priestoroch rezidencie Gold Wing, ktorá je spájaná s politikom. Policajná razia súvisí s trestným oznámením, ktoré podali na Slotu ešte koncom novembra dve dievčatá za sexuálne obťažovanie.

"Môžeme potvrdiť, že sme vykonali procesné úkony súvisiace s trestnými oznámeniami, ktoré smerujú k osobe Jána S. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania nebudeme v súčasnej dobe poskytovať k predmetnej veci žiadne bližšie informácie," potvrdil dnes hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Policajná razia prebieha v tejto budove
Zobraziť galériu (2)
Policajná razia prebieha v tejto budove  (Zdroj: Foto: zilina-gallery.sk)

"V súvislosti s predmetnými trestnými oznámeniami nebolo do súčasnej doby vznesené obvinenie konkrétnej osobe," povedal ešte v novembri Moravčík a doplnil: "Právnu kvalifikáciu nebudeme konkretizovať vzhľadom na prebiehajúce preverovanie a vykonávanie všetkých potrebných úkonov v zmysle Trestného poriadku." Doteraz teda nepadlo žiadne obvinenie. 

Slota sa bráni

"To sú také nehorázne obvinenia, že doslova žasnem," reagoval bývalý šéf národniarov na trestné oznámenia pre Tv Joj. Ako doplnil, je to pre neho nepochopiteľné, prečo si niekto také niečo vymyslel. "Skutočne je to veľmi nepríjemné, veď mám svoje deti a takéto nezmysly," doplnil.

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieJán Slota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu