Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V MHD vyčíňa sexuálne frustrovaný úchylák: Ženy ho najprv ľutovali, dôvod na FOTO

Nespoznali ste ho náhodou? Zobraziť galériu (3)
Nespoznali ste ho náhodou? (Zdroj: Policejní prezidium ČR)

PRAHA - Takmer žiadna mladá žena pred ním nebola v bezpečí a trúfal si dokonca aj na tínedžerky! Polícia, ktorá už podozrivého našla, teraz potrebuje prípad uzavrieť s pomocou svedkýň. Existuje totiž podozrenie, že muž mal na svedomí oveľa viac sexuálnych útokov, ktoré ostali premlčané kvôli jeho handicapu.

Podľa Policajného prezídia ČR mal už od marca mladé ženy v Prahe obťažovať muž na vozíku. Polícia jeho správanie kvalifikovala ako trestný čin výtržníctva. „Muž v autobuse postupoval tak, že prišiel na invalidnom vozíku k poškodenej a neskôr ju bez slova začal ohmatávať v oblasti stehien a pŕs. Vo svojom nevhodnom správaní pokračoval aj napriek tomu, že dievčina prešla do inej časti autobusu,“ uviedla polícia.

Úchylák obchádza detské ihriská: Za sebou necháva smradľavé odkazy, rodičia v panike

Obťažoval aj maloleté

Počas nasledujúcich dní a mesiacov však takýchto oznámení, ktoré sa týkali rovnakého muža a podobného správania, prijali na polícii hneď päť. „Niektoré poškodené dievčatá muž dokonca v rôzne dni obťažoval opakovane, a to aj napriek tomu, že ho prosili, aby prestal. Niekedy sa tiež invalid snažil ženám zobrať ich osobné veci, čo sa mu v jednom prípade aj podarilo a doposiaľ neidentifikovanej poškodenej zobral z uší slúchadlá. Táto žena sa o ne s mužom najprv chvíľu preťahovala, svoju snahu ale následne vzdala a radšej z miesta odišla. Všetky prípady, o ktorých sa policajti doteraz dozvedeli, sa odohrali buď na zastávke, alebo priamo v mestskej hromadnej doprave, a to najmä v okolí Prahy 8 a 9. Závažnosť celej veci zvyšuje aj fakt, že obťažoval aj maloleté dievčatá,“ spresnila Iveta Martínková z Prezidia ČR.

V MHD vyčíňa sexuálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policejní prezidium ČR)

Ženy invalida asi ľutovali

Policajti už podozrivého muža vypátrali a vypočuli, avšak pre úplne objasnenie prípadu potrebujú vypočuť aj všetky poškodené. Z doteraz zistených informácií, ktorými policajti disponujú, má totiž tento muž na svedomí oveľa viac obdobných útokov. Ženy však, možno z ľútosti, jeho neprijateľné správanie doteraz neohlásili. Preto polícia prosí všetky ženy, ktoré muž obťažoval, aby svoju skúsenosť oznámili.

V MHD vyčíňa sexuálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policejní prezidium ČR)

 

Viac o téme: VozíčkarSexuálny delikvent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu