Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia nachytala piráta ciest: Čech na športiaku letel po dialnici ako blázon!

Maserati Quattroporte
Maserati Quattroporte (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Český vodič dnes na diaľnici D2 išiel na svojom Maserati rýchlosťou 197 kilometrov za hodinu. Od policajtov si za to vyslúžil najvyššiu možnú pokutu 650 eur. Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, českého vodiča zastavila na diaľnici pred Malackami smerom z Kútov policajná PUMA.

Podľa polície ide o prvého účastníka pretekov športových a luxusných automobilov Diamond Race. "Účastníci stretnutia sa snažia čo najrýchlejšie dostať na Štrbské pleso, pričom trasa nie je stanovená. Polícia je preto v strehu na celom území Slovenskej republiky a bude nekompromisná ku každému, kto poruší zákon o cestnej premávke," priblížil Slivka.

Polícia zároveň vyzýva účastníkov tohto stretnutia, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky a upozorňujú aj ostatných vodičov, aby zvýšili pozornosť a predchádzali tak zbytočným stratám na životoch alebo majetku. "Polícia dohliada na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky vo zvýšenej miere a v tejto chvíli má na muške ďalších 18 vozidiel smerujúcich na zraz," uzavrel Slivka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu