Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na smrť dobitá predavačka Andrea (†25) v Bratislave: Vrahom mohol byť jej expriateľ!

Nbohá Andrea a miesto, kde našli jej bezvládne telo Zobraziť galériu (4)
Nbohá Andrea a miesto, kde našli jej bezvládne telo (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Brutálna smrť krásnej Andrey otriasla hlavným mestom. Bezvládne telo našli v utorok ráno náhodní okoloidúci na zemine vedľa parkoviska. Dobité telo patrilo 25-ročnej Andrei, ktorá pracovala v neďalekom supermarkete ako predavačka. Vraždu mladej ženy už vyšetruje polícia, pracuje s viacerými verziami. Vrahom mohol byť jeden zo ženiných expriateľov.

Krásna Andrea so svojou mamou naposledy komunikovala v nedeľu. Od vtedy sa jej neozvala, mama začala mať o svoju dcéru obavy, preto kontaktovala políciu. Mladú ženu sa nedarilo nájsť, preto ju v utorok vyhlásili za nezvestnú. To ešte nikto nemohol tušiť, že sa stalo najhoršie.

Na smrť dobitá predavačka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Krátko po vyhlásení Andreinej nezvestnosti, obletela médiami šokujúca správa. Na Betliarskej ulici v Bratislave našli bezvládne ženské telo. Kriminalistov čakal otrasný pohľad. Telo ležalo dobité v kaluži krvi s doráňanou tvárou, rozbitou hlavou a natrhnutými ušami. Našli ho len vo vrchnej časti odevu a v pančuchách. Kabelka s mobilom bola pohodená v kríkoch neďaleko mŕtveho tela, pravdepodobne ju tam zahodil Andrein vrah.

"Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vo veci sa naďalej vykonávajú potrebné procesné úkony s cieľom vec náležite objasniť," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Na smrť dobitá predavačka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Na smrť dobitá predavačka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Kriminalisti pracujú s viacerými vyšetrovacími verziami. Andrea sa živila ako pokladníčka, pracovala v neďalekom obchode s potravinami. Ako povedali jej blízki a priatelia, bola príjemná a usmievavá. Podľa informácií televízie Joj, Andrea mala priateľa z Považskej Bystrice, ale aj Bratislavy. Práve expriateľ môže byť vrahom. Je možné, že páchateľ telo na Betliarsku ulicu len priniesol. Tesne pred svojim zmiznutím si dohodla na sociálnej sieti nejaké stretnutie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu