Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Cestného piráta obletelo médiá: Mladíka (23) chytili policajti, toto mu vymerali!

23-ročný cestný pirát sa mužom zákona nevyhol Zobraziť galériu (3)
23-ročný cestný pirát sa mužom zákona nevyhol (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - V polovici marca sme upozornili na video cestného piráta, ktorý jazdil po Bratislave doslova ako na pretekoch. Polícii jeho odvážny počin neunikol, 23-ročného mladíka trest neminie.

"Pokuta od 60 až do 300 eur, ako aj zákaz činnosti až na dva roky hrozí v zmysle zákona o priestupkoch 23-ročnému vodičovi osobného motorového vozidla zn. Mercedes Benz, ktorý sa v priebehu mesiaca marec 2015 dopustil porušenia pravidiel cestnej premávky závažným spôsobom," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

VIDEO Cestného piráta obletelo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

VIDEO Cestného piráta obletelo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Mladík šoféroval mercedes v prvej polovici marca v dopoludňajších hodinách na úseku diaľnice D1 v smere do Petržalky. "Svojou bezohľadnou a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, bezdôvodne prechádzal z jedného jazdného pruhu do druhého, a zjavne neprimeranou rýchlou jazdou pokračoval aj v odstavných pruhoch," opísal policajný hovorca.


Prečítajte si aj

VIDEO Šialená jazda cestného piráta v Bratislave: Toto si dovolil na športovom mercedese!


Odvážnu jazdu sa podarilo natočiť inému vodičovi. Záznam sa obajvil na internete a polícia sa ním začala zaoberať. "Polícia sa týmto videom ako podnetom oboznámila, následne preverila a v zmysle zákona prijala príslušné opatrenia. Vodičovi bol v zmysle zákona o priestupkoch zadržaný vodičský preukaz," doplnil Szeiff.  

Pozrite si video, na ktorom je zachytená bezohľadná jazda 23-ročného vodiča.

Polícia v tejto súvislosti opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpísané rýchlosti, jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky, ako aj poveternostným podmienkam. Precenenie svojich schopností v spojitosti s rýchlou jazdou máva, bohužiaľ, často tragické následky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu