Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivý policajný nález na Veľkú noc: V Krompachoch v chladničke objavili mŕtvolu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TV JOJ)

KROMPACHY – Košickí kriminalisti riešia záhadný prípad. Vyšetrujú okolnosti úmrtia dôchodkyne zo Spiša. Policajná hovorkyňa Jana Mésarová informovala, že telo 82-ročnej ženy v značnom štádiu rozkladu bolo nájdené v pondelok okolo obeda v jednom z bytov v Krompachoch.

Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená súdna pitva. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre podozrenie zo zločinu zabitia a prečinu hanobenia mŕtveho," doplnila hovorkyňa košických policajtov s tým, že bližšie okolnosti, za akých došlo k úmrtiu dôchodkyne, polícia zisťuje. 

Ako informuje Tv Joj, telo starenky bolo nájdené v chladničke. Susedia povedali, že Máriu nevideli približne od októbra minulého roku. V byte žila so svojím vnukom Lukášom. Keď sa ho opýtali, kde je babička, odpovedal, že na návšteve u príbuzných v Košiciach.

Vnuk mal od Márie splnomocnenie na preberenie dôchodku. Vynára sa teda špekulácia, že smrť starenky neohlásil, aby mohol dôchodok poberať aj po jej smrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu