Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO tragickej nehody pri Čadci: Zrážku s poľskou dodávkou neprežil David (†24)

Tragická nehoda pri Čadci Zobraziť galériu (2)
Tragická nehoda pri Čadci (Zdroj: Foto: polícia)

KRÁSNO NAD KYSUCOU - V stredu pred 16-tou hodinou sa stala na ceste prvej triedy v katastri mesta Krásno nad Kysucou v okrese Čadca k vážnej dopravnej nehode. David (†24) vošiel na citroëne do protismeru, kde sa zrazil s Poliakom (38) na peugeote. Silný náraz, žiaľ, neprežil.

"24 ročný vodič z okresu Čadca viedol motorové vozidlo Citroën Jumper v smere od Čadce na Žilinu. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim motorovým vozidlom Peugeot Boxer, ktoré viedol 38-ročný vodič," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

FOTO tragickej nehody pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto do niekoľkých minút od ohlásenia dorazili privolaní záchranári. "24-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Poliak utrpel poranenia hlavy a pri vedomí sme ho previezli do nemocice v Čadci," spresnil hovorca záchrárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj FOTO Prvá smrť motorkára: František (†20) stratil rovnováhu, vpálil do auta v protismere!


Ako doplnil policajný hovorca, alkohol u vodiča peugeotu dychovou skúškou zistený nebol. U vodiča citroënu bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 24 tisíc eur. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu