Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Orezanie konárov dôchodcu stálo 6-tisíc: Dvaja kumpáni ho oklamali, okradli a zmizli!

Tento muž spolu s komplicom obral dôchodcu o 6-tisíc eur. Zobraziť galériu (6)
Tento muž spolu s komplicom obral dôchodcu o 6-tisíc eur. (Zdroj: PZ)

MALACKY - Polícia z Malaciek žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch zlodejoch, ktorí okradli 79-ročného muža z obce Sološnica. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, páchatelia oslovili dôchodcu 4. februára s tým, že ich posiela jeho syn, aby zrezali konáre, ktoré presahujú na susedný pozemok.

Po orezaní vzali od muža jeho nefunkčnú motorovú pílu s tým, že ju opravia, a žiadali zaplatiť za zrezanie konárov. Keď poškodený povedal, že má peniaze v banke, zlodeji sa ponúkli, že ho odvezú. V aute tmavomodrej farby išli do pobočky banky v Malackách, kde ho jeden z páchateľov pri výbere peňazí sprevádzal. Následne sa presunuli spolu na autobusovú stanicu, kde si od 79-ročného muža opäť pýtali peniaze za prácu a opravu píly. Ten z vrecka bundy vytiahol obálkou s peniazmi, pričom jeden zo zlodejov mu v tej chvíli ukradol celú hotovosť, teda šesťtisíc eur. Obaja následne ušli. Bezpečnostné kamery v banke jedného z páchateľov zachytili.

Tento muž spolu s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PZ)

Polícia preto žiada ľudí, aby akékoľvek informácie, ktoré by pomohli zistiť totožnosť mužov a objasniť prípad, oznámili na telefónnom čísle 0961513719, na bezplatnej linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Tento muž spolu s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PZ)

Tento muž spolu s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu