Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Rodinná dráma v Podunajských Biskupiciach: Žena (62) pobodala muža (66), chcela sa upáliť!

Miesto činu
Miesto činu (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Rodinná dráma sa odohrala v záhradnej chatke v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Dopoludnia napadla rozzúrená žena svojho partnera (66) a zasadila mu niekoľko rán nožom. Následne chatku podpálila so slovami, že chce skočiť do ohňa a spáchať samovraždu.

Dráma sa odohrala vo štvrtok krátko pred obedom. Na Závodnej ulici v druhom bratislavskom okrese pri Slovnafte v areáli za bývalým Hydrostavom vypukol požiar, pri ktorom sa nachádzal zranený muž.

Podľa našich informácií v jednej zo záhradných chatiek mala pobodať žena svojho muža. "Muž utrpel otvorené rany v oblasti brucha a panvy a tiež ľahké popáleniny. Transportovali sme ho do Univerzitnej nemocnice v Ružinove," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel. Muža momentálne operujú. Zranený a vydesený Bratislavčan sa mal schovávať pred nepríčetnou ženou vo vonkajšej toalete, pričom na neho žena stále útočila, dokým ju nechytili ostatní obyvatelia, ktorí prišli pomáhať. Žena mala vykrikovať, že chce skočiť do ohňa a ukončiť svoj život.

Susedia z blízkeho panelového domu spozorovali, že počas útoku žena podpálila chatku. Následne svedkovia privolali hasičov. "Požiar bol ohlásený o 11.37 hodine. Na mieste zasahovalo 5 kusov hasičskej techniky a 14-ti príslušníci hasičského a záchranného zboru. Požiar sa podarilo uhasiť o 13-tej hodine," informovali hasiči. 

"Podľa súčasných informácií v dôsledku požiaru chatky k zraneniu osôb neprišlo. Podozrivú 62-ročnú ženu policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a za účelom vykonania potrebných úkonov ju eskortovali na príslušné policajné oddelenie," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Polícia je memontálne na mieste a zaisťuje stopy. "Vzhľadom na prvotné štádium konania, viac informácií v súčasnosti nie je možné poskytnúť," doplnila hovorkyňa.

Do nemocnice previezli aj dvoch Vietnamcov

Do ružinovskej nemocnice vo štvrtok záchranári priviezli aj zranený manželský vietnamský pár. Ženu niekto udrel do tváre päsťou, muž má sečné zranenie na temene hlavy a v tvárovej oblasti, ako aj bodné poranenie ramena. Informovala o tom hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská s tým, že obaja sú mimo ohrozenia života.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu