Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivé FOTO smrteľnej zrážky na Liptove: Zošrotované audi šoférovala Kočnerova dcéra Karolína!

Pri nehode sa zranila Karolína Kočnerová Zobraziť galériu (3)
Pri nehode sa zranila Karolína Kočnerová (Zdroj: Foto: Polícia, archív, FB)

POTOK - Dcéra známeho podnikateľa Mariána Kočnera sa v nedeľu večer stala účastníčkou tragickej dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazili tri autá. Na svojej luxusnej audine ostala zakliesnená medzi dvoma vozidlami. Karolína Kočnerová (30) utrpela ľahšie poranenia hrudníka a z nemocnice ju už prepustili. Pri nehode zomrela 56-ročná Renáta.

Vodič (58) z Ružomberka viedol Fiat Stilo v smere od Liptovského Mikuláša na obec Bešeňová v okrese Ružomberok. Ako informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík, v miernej pravotočivej zákrute, z doposiaľ presne nezistených príčin, prešiel do protismernej časti vozovky. Následne narazil do oproti idúceho auta Audi S5, ktoré viedla dcéra známeho podnikateľa Karolína Kočnerová (30). Do jej auta následne narazil Land Rover Discovery, ktorý šoférovala 36-ročná vodička. Pri dopravnej nehode utrpela 56-ročná spolujazdkyňa Renáta z Ružomberka vo fiate zranenia nezlučiteľné so životom a zomrela na mieste.  

Desivé FOTO smrteľnej zrážky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto nešťastia okamžite dorazili privolaní záchranári. Medzi zranenými bola aj Karolína Kočnerová. "Po sérii vyšetrení bola pacientka prepustená do domácej liečby," povedal hovorca ružomberskej Vojenskej nemocnice Valér Ferko pre denník Plus jeden deň.

Podnikateľ je rád, že sa jeho dcére nič vážne nestalo, z nehody viní cestárov. "Pokiaľ viem, dcéra je v poriadku a má sa dobre. Polícia to vyšetruje," uviedol Marián Kočner pre denník a dodal: "Za to sú zodpovední cestári, ktorí neposypali, ani neposolili cestu, a keď sa na to ľudia pýtali, tak len pokrčili plecami. V lete vykrikujú, že sú pripravení na zimu, a keď napadne sneh, tak nestíhajú. Veď ani záchranka sa nevedela dostať na miesto nehody."

Desivé FOTO smrteľnej zrážky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia vykonala u vodičov dychové skúšky na alkohol, zistený nebol ani u jedného. "V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrel Moravčík

 
 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu