Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO hrôzostrašnej nehody pri Oščadnici: Po zrážke troch áut zahynul vodič

Tragédia pri Oščadnici Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Oščadnici (Zdroj: Foto: HAZZ)

OŠČADNICA - Hrozná dopravná nehoda sa stala dnes doobeda v horskej oblasti v dedinke Oščadnica. Zrazili sa tam dva kamióny a osobné auto. Príčiny havárie zatiaľ nie sú známe. Vodič jedného z kamiónov pri prevoze do nemocnice svojim zraneniam, žiaľ, podľahol. Dvaja muži skončili vo vážnom stave v nemocnici v Čadci.

"Dnes po pol desiatej hodine boli hasiči vyslaní k dopravnej nehode dvoch kamiónov a jedného osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste č. I/11 v katastri obce Oščadnica v okrese Čadca," informovala hovorkyňa žilinských hasičov Miroslava Ondrichová a dodala, že pri nehode sa zranili tri osoby, pričom všetky boli vo vozidlách zakliesnené a hasiči ich museli vyslobodiť.

FOTO hrôzostrašnej nehody pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Na miesto nehody okamžite vyštartovali záchranári aj polícia. "Počas prevozu do nemocnice, žiaľ, podľahol svojim zraneniam vodič jedného z kamiónov. Dvaja ťažko zranení muži, jeden s úrazom panvy a druhý so zlomeninami horných a dolných končatín a úrazom hlavy boli prevezení do nemocnice v Čadci," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Podľa našich informácií, nebohému mužovi v kabíne nákladného vozidla pri desivom náraze amputovalo obe nohy.

"Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke troch motorových vozidiel," potvrdil hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. Polícia je na mieste a situáciu dokumentuje.

FOTO hrôzostrašnej nehody pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Hasiči zabezpečili po nehode vozidlá proti vzniku požiaru. Zasahovalo 11 hasičov z Čadce, Kysuckého Nového Mesta a Turzovky so štyrmi kusmi hasičskej techniky. Na miesto udalosti boli následne povolaní aj hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline so žeriavom a aj ťažká technika určená na vyslobodzovanie a odťahovanie kamiónov. Cesta je kvôli odstraňovaniu následkov nehody uzavretá, na mieste udalosti stále zasahujú hasiči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu