Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neznámy muž si chcel prilepšiť nelegálnou cestou: Ak ste ho videli, volajte políciu!

Polícia pátra po neznámom mužovi
Polícia pátra po neznámom mužovi (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Polícia pátra po mužovi, ktorý na Nový rok 2015 ukradol peňaženku s hotovosťou 475 eur v predajni suvenírov na Baštovej ulici v Bratislave. S prosbou o spoluprácu sa obrátila aj na verejnosť.

Ku krádeži došlo 1. januára vo večerných hodinách, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. "Dosiaľ neznámy páchateľ z pultu pod pokladňou odcudzil čiernu koženkovú peňaženku s finančnou hotovosťou 475 eur," priblížila.

Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre úmyselný prečin krádeže. Podľa jej popisu je páchateľom muž vo veku 40 až 45 rokov, vysoký približne 195 až 205 centimetrov, chudej postavy.

"Oblečenú mal modrú zimnú bundu s kapucňou, biely sveter s golierom, svetlomodré nohavice, svetlohnedé topánky, na hlave mal modrú čiapku a cez rameno prevesený modro-šedý ruksak," opísala Páchateľa Považanová.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby a objasneniu vyšetrovaného skutku, môže verejnosť oznámiť na telefónnom čísle 09610 31 705, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu