Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dvaja Košičania sú nezvestní, jeden hľadaný: Pomôžte polícii pri pátraní

Štefan Renner Zobraziť galériu (4)
Štefan Renner (Zdroj: PZ)

KOŠICE - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestných osobách. Dvaja muži a jedna žena sa nezdržiavajú na miestach svojich trvalých bydlísk.

Bartolomej Balogh - narodený 13. 7. 1958, trvale bytom Košice – Nad jazerom, Raketová 8.

Okresný súd Košice okolie vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin výtržníctva. Hľadaný sa dlhodobo v mieste svojho trvalého ani prechodného pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní.

Bartolomej Balogh
Zobraziť galériu (4)
Bartolomej Balogh  (Zdroj: PZ)

Štefan Renner - narodený 6. 8. 1943, trvale bytom Košice - Nad jazerom, Jenisejská 53.

Muž je 160 cm vysoký, strednej zhrbenej postavy, má zelené oči (zvykne nosiť dioptrické okuliare). Má okrúhlu tvár, prešedivelé vlasy s plešinou, na ľavej strane temena hlavy mu chýba časť lebečnej kosti, čo tvorí nápadne viditeľnú preliačinu pod kožou.

Popis oblečenia - čierna prechodná vetrovka, modré rifle, svetlo-hnedé poltopánky, čierna plátená šiltovka

Menovaný odišiel dňa 10.11.2014 okolo 13.30 hodine z miesta trvalého pobytu, pričom nikomu nepovedal kam ide. Následne o 18.30 hodine bol ešte videný na zastávke MHD pri OC Aupark v Košiciach na Nám. osloboditeľov.  Doposiaľ sa domov nevrátil, nepodal o sebe nikomu žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste. Na jednej ruke má staré tetovanie kotvy, približne 10x8 cm. Nezvestný muž má problémy s vyjadrovaním sa a užíva lieky na epilepsiu.

Štefan Renner
Zobraziť galériu (4)
Štefan Renner  (Zdroj: PZ)

Jana Biskupová - narodená 27. 1. 1995,  trvale bytom Košice - Nad jazerom, Jenisejská 12. Žena je vysoká 154 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a hnedé vlasy po plecia.

Popis oblečenia - modré rifle, biela bunda, biele tenisky, zelená kožená bunda, pri sebe mala modrý batoh

Menovaná odišla dňa 04.11.2014 o 9-tej hodine z miesta trvalého pobytu do školy, pričom do školy nedošla, doposiaľ sa domov nevrátila a zdržiava sa na neznámom mieste.

Jana Biskupová
Zobraziť galériu (4)
Jana Biskupová  (Zdroj: PZ)

Akékoľvek informácie o nezvestných osobách a hľadanej osobe oznámte na ktoromkoľvek útvare PZ alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158, v čase od 7.30 do 15.30 hod. v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov OR PZ v Košiciach na číslo 09619-31073.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu