Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny Milan chcel zabiť vlastnú matku (40): Bezbrannú ženu nožom bodal do krku!

Syn sa pokúsil usmrtiť vlastnú matku. Zobraziť galériu (4)
Syn sa pokúsil usmrtiť vlastnú matku. (Zdroj: PZ)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Na 40-ročnú ženu dnes v skorých ranných hodinách kuchynským nožom zaútočil jej syn. Udalosť sa stala na Moyzesovej ulici v Banskej Štiavnici.

"Podľa doteraz získaných informácií 20-ročný Milan po tom, čo svojej matke nožom spôsobil vážne zranenia na krku a kovovou tyčou zranenia hlavy, vyskočil z okna rodinného domu," informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Syn spôsobil matke zranenia, ktoré si vyžiadali jej hospitalizáciu a následný operačný zákrok. V nemocnici so zraneniami skončil aj 20-ročný Milan. 

Ten Milan prišiel v ranných hodinách do priestorov kuchyne, kde matku bez udania dôvodu najmenej jedenkrát udrel kovovou tyčou do oblasti krku. Následne sa s poškodenou presunul do miestnosti obývacej izby, kde došlo z jeho strany k ďalšiemu napadnutiu. Počas celej doby útočil na matku kuchynským nožom. Po tom, čo bezbranná žena ostala ležať v polohe bruchom na zemi, jej nožom rezal do oblasti krku, pričom je spôsobil mnohopočetné, hlboké sečno-rezné poranenia na chrbtici, krku a hlave. 

Syn sa pokúsil usmrtiť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Ako dodala Kováčiková, prípadom sa už zaoberá vyšetrovateľ z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, ktorý v tejto súvislosti začína trestné stíhanie pre zločin pokusu o vraždu. "V súčasnosti sa v prípade vykonávajú procesné úkony, snažíme sa získať podrobnejšie informácie o celej udalosti. Bližšie vyjadrenia k prípadu bude teda možné poskytnúť až neskôr," dodala hovorkyňa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu