Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mikuláš Černák pôjde pod nôž: Precenil svoje telo, Monika stojí pri svojej láske

Monika Křivová a Mikuláš Černák Zobraziť galériu (3)
Monika Křivová a Mikuláš Černák (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA – Najznámejší slovenský na doživotie odsúdený väzeň Mikuláš Černák pôjde pod nôž. Trápi ho zdravie a čaká operácia. Jeho priateľka Monika Křivová stojí pri svojej láske a aj keď ich delí múr väznice, je mu stále oporou.

Mikuláša Černáka kvôli zdravotnému stavu nemohli eskortovať z ilavskej väznice na bratislavský okresný súd kvôli pojednávaniu v kauze dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave, kde v roku 2004 zastrelili ženu a dieťa.   

Verejnosť teraz špekuluje nad tým, čo môže údajného bosa banskobystrického podsvetia trápiť. O pár týždňov ho čaká operácia. Je známe, že Černák si dá záležať na svojom vonkajšom vzhľade, o čom svedčí jeho stavba tela. Hovorilo so, že má problémy so srdcom. To vyvrátila jeho priateľka Monika Křivová v statuse na sociálnej sieti. Dňa 31.októbra napísala: „Okrem toho, že je jeho srdce zadané, nemal nikdy zdravotné problémy a ani plánovaná operácia s tým nesúvisí ...“  

Mikuláš Černák pôjde pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Podľa informácií týždenníka Plus 7 dní dôvod jeho zdravotných neduhov je vraj pruh. „Má s tým problémy dlhšie, no a teraz podľa lekárov nadišiel čas, keď treba operovať,“ povedala pre týždenník v súvislosti s Černákovým zdravotným stavom zainteresovaná osoba. Je preto možné predpokladať, že údajný bos cvičil vo väznici viac, ako zvládlo jeho telo.

Mikuláš Černák pôjde pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Krásna blondínka, ako sama o Černákovi hovorí „moja láska“, stojí pri ňom stále a aj na diaľku ho podporuje. „Samej mi je najlepšie, pretože môžem byť v myšlienkach s mojím mužom.“

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu