Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická nehoda v okrese Martin: Na ceste vyhasol život mladého vodiča (†34)!

Nehoda v okrese Martin Zobraziť galériu (4)
Nehoda v okrese Martin (Zdroj: PZ)

SUČANY - V pondelok 10. novembra o šiestej hodine ráno došlo na ceste 1/18 v katastri obce Sučany, okres Martin k tragickej dopravnej nehode. Vodič (34) (z okresu Levice) viedol osobné motorové vozidlo Mazda 323 v smere od Martina na Sučany. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim motorovým vozidlom Renault Master, ktoré viedol 65-ročný vodič (z Poľska).

Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 34-ročného vodiča vozidla Mazda. Vodič vozidla Renault bol na mieste jednorazovo ošetrený. Alkohol u vodiča vozidla Renault vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U vodiča vozidla Mazda bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 15.000 €. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.  

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu