Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dve krádeže v Bratislave: Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb

Polícia pátra po totožnosti neznámych mužov Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po totožnosti neznámych mužov (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave 5 v súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení podozrivej osoby na fotografiách.

Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania mal dosiaľ neznámy páchateľ dňa 04.11.2014 v čase okolo 13:24 hod odcudziť v podzemnej garáži na Einsteinovej ulici v Bratislave riadne uzamknutý bicykel spolu s nosičom na veci umiestneným na zadnom kolese. V inkriminovanom čase sa v nosiči nachádzali veci osobnej potreby  poškodenej Bratislavčanky, ktorej uvedenou krádežou vznikla škoda v celkovej výške  400,-€.

Polícia pátra po totožnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Bezpečnostné kamery umiestnené v garáži zaznamenali osobu, ktorá sa v čase skutku v jej priestoroch nachádzala a po totožnosti ktorej polícia pátra.

Polícia pátra po totožnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osôb na fotografiách

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave 5 objasňujú prečin krádeže mobilného telefónu a žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osôb na fotografií.

Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania ku krádeži mobilného telefónu z bundy poškodeného došlo 04.11.2014 v čase od 11.00hod do 11.30 hod v obchodnom dome so sídlom na Einsteinovej ulici v Bratislave, keď mal poškodený bundu prevesenú na stoličke. Poškodenému Bratislavčanovi tak vznikla škoda vo výške 1.000,-€.

Polícia pátra po totožnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Popis osôb: 3 muži vo veku 25 až 35 rokov.

1muž- oblečenú mal bielu bundu, modrú mikinu, rifle.

2 muž- oblečenú mal tmavú bundu, tmavé rifle

3 muž oblečenú mal pásikavý sveter, rifle

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, oznámte na čísle polície 158, alebo na čísle 09610 35 805,  prípadne tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu