Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Z detského domova odišlo 6 dievčat: Pomôžte polícii pri pátraní

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/TRNAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po šiestich chovankyniach z detského domova v Hlohovci. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, dievčatá v nedeľu večer svojvoľne opustili areál zariadenia a ich súčasný pobyt nie je známy.

Natália Rieglová z Piešťan má 15 rokov, je 164 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Naposledy mala oblečenú čiernu vestu a pásikavý sveter.

Natália Rieglová
Zobraziť galériu (7)
Natália Rieglová  (Zdroj: PZ)

Nicol Gruňová z Bratislavy má 15 rokov, je 162 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má zeleno-modré oči a bledo-hnedé vlasy. Naposledy mala oblečenú modrú vestu. 

Nikol Gruňová
Zobraziť galériu (7)
Nikol Gruňová  (Zdroj: PZ)

Jana Buchová z Vinodolu má 16 rokov, je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Naposledy mala oblečenú rifľovú bundu a čierne nohavice.

Jana Buchová
Zobraziť galériu (7)
Jana Buchová  (Zdroj: PZ)

Kristína Sajková z Galanty má 17 rokov je 160 centimetrov vysoká, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Naposledy mala oblečenú čiernu bundu. 

Kristína Sajková
Zobraziť galériu (7)
Kristína Sajková  (Zdroj: PZ)

Petra Ištoková zo Šulekova má 17 rokov, je 152 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Naposledy mala oblečenú čiernu vestu a čierne nohavice.

Petra Ištoková
Zobraziť galériu (7)
Petra Ištoková  (Zdroj: PZ)

Barbora Nagyová zo Zlatnej na Ostrove má 17 rokov, je 155 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modrozelené oči a čierne vlasy. Naposledy mala oblečené čierne nohavice a biely kabát. 

Barbora Nagyová
Zobraziť galériu (7)
Barbora Nagyová  (Zdroj: PZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu