Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda: Otec pri predbiehaní vyletel z cesty, zahynula manželka (†34), synček bojuje o život!

Tragická nehoda pri Pezinku Zobraziť galériu (2)
Tragická nehoda pri Pezinku (Zdroj: foto: tv joj)

PEZINOK -Medzi Šenkvicami a Pezinkom sa dnes ráno krátko pred siedmou hodinou stala tragická dopravná nehoda. Podľa prvotných informácií vodič (34) pri predbiehaní dostal šmyk a v rýchlosti skončil mimo cesty. Z auta pri náraze vyletela jeho 34-ročná manželka Ingrid, ktorá, žiaľ, zraneniam na mieste podľahla. Ich 10-ročného synčeka previezli vrtuľníkom do nemocnice v Bratislave.

"Podľa doterajšieho šetrenia, k nehode došlo potom, čo vodič vozidla Škoda Felícia pri predchádzaní pred nim idúceho vozidla, v snahe zabrániť čelnej zrážke, strhol volantom doprava a s vozidlom sa prevrátil mimo vozovku," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Po nešťastnom náraze to mal byť práve on, kto zavolal záchranárov. Tí dorazili na miesto do šiestich minút od nahlásenia nehody. Aj napriek skorému príchodu, žiaľ, 34-ročnej Ingrid nedokázali pomôcť. "Žena aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov podľahla svojim zraneniam na mieste," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Podľa našich informácií žena pri prudkom náraze z auta vyletela. Pri nehode sa ťažko zranil aj ich 10-ročný synček. "Dieťa utrpelo zranenia horných končatín a bolo prevezené vrtuľníkom do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Zraneného muža sme previezli do Univerzitnej nemocnice v Starom Meste," doplnil Chmel. 

Tragická nehoda: Otec pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Ako sa nám podarilo zistiť, rodina žila v Šenkviciach, kam sa prisťahovala približne pred rokom. Podľa informácií TV Joj, mala byť nebohá Ingrid tehotná.

Polícia na prípade intenzívne pracuje. "Výška škody na vozidle sa odhaduje na sumu 800 eur. V tejto súvislosti je začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," uzavrela Kurucová

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu