Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V okrese Snina horelo auto, o život prišla jedna osoba

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BELÁ NAD CIROCHOU - Pri požiari osobného auta v obci Belá nad Cirochou, okres Snina, prišla v noci nadnes o život jedna osoba. Informáciu o silnom zadymení pri staršej budove obecného úradu dostali hasiči krátko po pol tretej ráno.

"Vyslaná jednotka na mieste zistila, že tam horí osobné motorové vozidlo značky Škoda Felicia, v ktorom sa nachádza jedna osoba, a to na mieste vodiča. Pomocou rozbrusovačky a páčidla otvorili naši príslušníci dvere a postihnutú osobu vyslobodili z vozidla. Bohužiaľ,  privolaný lekár na mieste skonštatoval smrť," informoval Pavol Palša z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Okolnosti nehody sú momentálne predmetom policajného vyšetrovania.

Začala pre úmrtie mladíka v Belej nad Cirochou trestné stíhanie 

Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia začala polícia v súvislosti s tragickou udalosťou, ku ktorej došlo v noci na dnes v obci Belá nad Cirochou, okres Snina.

"Vo dvore medzi budovami bývalého obecného úradu a požiarnej zbrojnice došlo za doposiaľ nezistených okolností k požiaru osobného motorového vozidla. Po jeho uhasení bolo zistené, že sa na prednom sedadle vodiča nachádza nehybné ľudské telo," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Mladík vo veku 22 rokov, ktorý dnes v Belej nad Cirochou zahynul zrejme na následky požiaru auta, pochádzal priamo z tejto obce. "K požiaru vozidla došlo pravdepodobne od cigaretového ohorku. Polícia na mieste zaistila ďalšie stopy, ktoré budú zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Z dôvodu presného zistenia príčiny smrti mladého muža bola nariadená pitva," doplnila Migaľová.

Informáciu o silnom zadymení v Belej nad Cirochou obdržali dnes ráno hasiči približne o 2.30 h. Požiar osobného auta Škoda Felicia sa im následne po príchode na miesto podarilo zlikvidovať viacerými kusmi hasičskej techniky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu