Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia v Martine: Marek (†34) pobodal matku (61) a jej druha (68), po tom vyskočil z okna!

Nôž, ktorým pobodal syn svoju matku a poranil aj jej druha
Nôž, ktorým pobodal syn svoju matku a poranil aj jej druha (Zdroj: Foto: polícia)

MARTIN - Vo štvrtok večer sa odohrala v Martine rodinná tragédia. Pravdepodobne po hádke skončila s bodnými poraneniami 61-ročná Božena a jej 68-ročný druh Emil. Ženinho syna 34-ročného Mareka našli pod balkónom paneláka. Svojim zraneniam krátko na to v nemocnici podľahol.

Rodinná dráma sa odohrala približne o 20-tej hodine v mestskej časti Martin - Priekopa. Muža so ženou našli s bodnými poraneniami hrudníka a rúk. "Marek v obývačke bytu kuchynským nožom s dĺžkou čepele 19 cm napadol svoju 61-ročnú matku. 68-ročný druh napadnutej ženy sa mu snažil v konaní zabrániť. Počas ich vzájomného zápasu došlo aj k jeho zraneniu nožom," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík a dodal, že Marekovi následne vypadol nôž z ruky a vybehol z obývačky.

Vydesený a zranený pár sa zamkol v obývacej izbe a privolal si lekársku pomoc. Záchranári dorazili na miesto a okamžite muža so ženou previezli do nemocnice.

Marek svoj skutok dokonal, vyskočil z piateho poschodia paneláku. Podľa medializovaných informácií mal byť pod vplyvom drog. Ako informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak, muža po páde z výšky previezli v kritickom stave do martinskej nemocnice. Skončil na oddelení ARO s vážnymi zraneniami, ktorým, žiaľ, o niekoľko hodín podľahol.

"Žena pri útoku utrpela zranenia s dobou liečenia najmenej šesť týždňov a jej druh zranenia s dobou liečenia minimálne tri týždne," doplnil Moravčík. 

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu