Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Nových Zámkoch uhorel vodič: Do jeho Opla narazili policajti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA - Krátko po 14-tej hodine sa stala medzi obcami Kamenný Most a Nána v Nitrianskom kraji tragická dopravná nehoda. V horiacom Opli zomrel vodič, pravdepodobne z Maďarska po tom, čo do neho narazila policajná Kia. Troch vážne zranených previezli do nemocnice, medzi nimi je aj dieťa.

Novozámockí policajti zasahujú v týchto chvíľach pri tragickej dopravnej nehode. Do maďarského Opla narazilo policajné auto Kia. 

"Vodič Opla s maďarským evidenčným číslom sa údajne začal otáčať v momente, keď sa k nemu zozadu približovalo vozidlo Kia. Došlo k nárazu Kie do ľavej zadnej časti Opla. Opel začal horieť a zahynul v ňom jeden muž," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Na mieste okamžite zasahovali privolaní hasiči a záchranári. "Lekár už, žiaľ, skonštatoval smrť muža. Žena a dieťa z horiaceho auta, ako aj vodič Kie boli prevezení do nemocnice s ťažkými zraneniami," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Ako informuje policajná hovorkyňa, miesto zabezpečujú záchranné zložky s vrtuľníkom, cesta je v oboch smeroch neprejazdná a vykonáva sa odklon v doprave:
 
zo smeru Kamenný Most - na obec Gbelce, alebo smer Ľubá a Belá, okr. Nové Zámky
 
zo smeru Štúrovo – Nána na obec Gbelce, alebo Ľubá a Belá, okr. Nové Zámky
 
Polícia na mieste okolnosti tragickej dopravnej nehody prešetruje. Miera zavinenia je predmetom ďalšieho šetrenia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu