Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší prepad v Bratislave: Opäť stávková kancelária, dnes už druhá lúpež

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Račianskej ulici v Bratislave. V rozmedzí viac ako hodiny je to dnes už druhý prepad stávkovej kancelárie v hlavnom meste.

Kým v prvom odišiel páchateľ bez peňazí, aktér druhého prípadu si odniesol asi 300 eur. Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ vošiel do priestorov kancelárie v čase krátko pred 14.30 h a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Tá mu z obavy o svoj život a zdravie vydala asi 300 eur. Páchateľ následne utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

 Podľa informácií, ktoré poskytla polícia, je popis páchateľa totožný ako v prvom prípade dnešného prepadu. Ide o muža vysokého približne 180 cm, oblečené mal čierne tričko s krátkym rukávom, modré rifle, na hlave mal čiernu šiltovku a tvár si maskoval obväzom. So sebou mal krátku čiernu športovú tašku s nápisom. Akékoľvek informácie k totožnosti páchateľa a k jeho súčasnému pohybu občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu