Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna lúpež v Bratislave: Maskovaní muži zviazali celú rodinu a vyrabovali byt!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Traja maskovaní ozbrojení lupiči, vydávajúci sa za policajtov, vykradli v noci nadnes byt na Smikovej ulici v Bratislave. Na mieste zviazali troch ľudí a ulúpili od 10.000 do 20.000 eur, tablet, dva mobily aj kľúče od bytu. Polícia lúpež vyšetruje a po páchateľoch pátra. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"Traja neznámi páchatelia maskovaní kuklami na hlave a oblečení v čiernych tričkách s nápisom polícia sa dosiaľ nezisteným spôsobom dostali v čase okolo 22.20 h do zabezpečeného bytového domu na Smikovej ulici v Bratislave, kde sa pod zámienkou preukázania falošnej príslušnosti k Policajnému zboru dostali do jedného z bytov," opísala doterajšie zistenia polície Kurucová.

Páchatelia po vlámaní do bytu zviazali 43-ročného muža, 40-ročnú ženu a ich 19-ročného syna. "Po prehľadaní celého bytu neznámi páchatelia odcudzili z trezoru, ktorého kód si vyžiadali pod hrozbou použitia zbrane od poškodeného 43-ročného muža, finančnú hotovosť vo výške od 10.000 do 20.000 eur," doplnila Kurucová. Okrem iného z bytu ukradli aj tablet a dva mobilné telefóny spolu s kľúčmi od bytu. Kľúče následne policajti našli pohodené v tráve pred bytovým domom.

Páchatelia ušli na neznáme miesto, poškodené osoby utrpeli podľa Kurucovej psychickú ujmu. Polícia prípad vyšetruje a po páchateľoch pátra. Verejnosť žiada o pomoc. Informácie možno ohlasovať na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Popis troch neznámych páchateľov: maskovaní kuklami na hlave, oblečené mali mať polokošele čiernej farby s nápisom Polícia, vysokí približne 185 až 190 cm, vo veku v rozmedzí od 30 do 40 rokov, športové postavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu