Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Auto vyletelo do potoka, skončilo na streche: Ľuboš (27) bojuje o život, Dušan (†45) zomrel!

Auto skončilo prevrátené v potoku Zobraziť galériu (2)
Auto skončilo prevrátené v potoku (Zdroj: Foto: polícia)

JEDĽOVÉ KOSTOĽANY – Tragická dopravná nehoda sa stala dnes doobeda. Zahynul 45-ročný spolujazdec Dušan zo Zlatých Moraviec po tom, čo 27-ročný vodič Fiatu Marea Ľuboš narazil do zvodidiel. Auto vletelo do potoka, pričom sa prevrátilo na strechu.

Za obcou Jedľové Kostoľany sa stala dnes okolo 11-tej hodiny tragická dopravná nehoda. Z nezistených príčin zišiel Ľuboš (27) zo Zlatých Moraviec z cesty, pričom v rýchlosti narazil do zvodidiel. Auto skončilo prevrátené na streche v neďalekom potoku. Na mieste okamžite zasahovali privolaní záchranári.

„U 45-ročného spolujazdca sme skonštatovali už len smrť. Vodič utrpel vnútrolebkové poranenie a v bezvedomí bol prevezený do nitrianskej nemocnice,“ povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

„Alkohol bude u vodiča zisťovaný z krvi. Presná príčina dopravnej nehode je v štádiu vyšetrovania nitrianskych policajtov,“ informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Príčinou tragédie bola pravdepodobne neprispôsobená rýchlosť jazdy.

FOTO Auto vyletelo do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Aj napriek tomu, že polícia neustále vyzýva vodičov k opatrnosti  dochádza na cestách k takýmto tragédiám. Aj dnes je na cestách v Nitrianskom kraji zvýšený počet dopravných hliadok, ktoré dozerajú na bezpečnosť a plynulosť v cestnej premávke. Dopravní, poriadkoví ale aj železniční policajti sa zameriavajú na alkohol, dodržiavanie pravidiel v cestnej premávke, prechody cez železničné priecestia a vo zvýšenej miere sa sústreďujú na rizikové úseky, kde najčastejšie dochádza k dopravným nehodám.

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu