Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlodej ukradol mužovi plecniak, bolo v ňom šesť tisíc eur

Polícia,policajti
Polícia,policajti (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia pátra po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo krátko predpoludním na Zvolenskej ulici v Bratislave. Súkromnej spoločnosti so sídlom v Liptovskom Mikuláši vznikla predbežná škoda 6000 eur.

Zatiaľ neznámy páchateľ pristúpil k mužovi, ktorý vyberal veci z kufra služobného vozidla Kia Ceed. Podľa informácie bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej mal v ruke baterku.
      
Násilím obral poškodeného o plecniak, v ktorom sa nachádzalo približne 6000 eur v hotovosti a gastrolístky. Poškodený sa za lupičom rozbehol, dostihol ho na Miletičovej ulici. Získať späť ulúpené veci sa mu však nepodarilo. "Páchateľ ušiel s plecniakom na neznáme miesto," priblížila Kurucová.
      
Podľa popisu polície bol páchateľ vysoký asi 180 centimetrov, ostrihaný nakrátko. Na očiach mal slnečné okuliare, oblečenú tmavú mikinu s kapucňou a tmavé krátke nohavice. Akékoľvek informácie môže verejnosť oznámiť na bezplatnom policajnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu