Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Brutálna vražda Slovenky Daniely (†36) v Nemecku: Matku dvoch detí našli zahrabanú nahú v lese!

Daniela Karaffa Zobraziť galériu (4)
Daniela Karaffa

MNÍCHOV – Nemeckými médiami otriasa šokujúci prípad rodinnej tragédie. V mníchovskom lese našli telo brutálne zavraždenej 36-ročnej Slovenky Daniely. Matka dvoch detí bola nezvestná niekoľko mesiacov. Z vraždy podozrievajú jej partnera a otca dvoch spoločných detí Bülenta A. (43).

Šokujúcim prípadom brutálnej vraždy Slovenky sa zaoberajú nemeckí vyšetrovatelia. Mamu dvoch detí našli po 14 mesiacoch, čo bola nezvestná, mŕtvu v lese. Z vraždy podozrievajú otca jej detí 43–ročného Bülenta A.

Daniela s partnerom  Bülentom a ich deťmi
Zobraziť galériu (4)
Daniela s partnerom Bülentom a ich deťmi  (Zdroj: Foto: ovb-online.de)

Brutálna vražda Slovenky Daniely
Zobraziť galériu (4)

Podozrivý je milenec

Na začiatku vzťahu medzi Bülentom A. (43) a Slovenkou Danielou Karaffa (†36) išlo všetko perfektne. Elektrikár a gazdiná sa do seba zamilovali a spoločne vychovávali dve detičky Sarah (3) a Kenana (6). Žili v mníchovskom byte. Po nejakom čase však začali prechádzať krízou. Bülent stratil prácu a problémy sa medzi nimi začali prehlbovať. Podľa priateľov bol Danielin partner veľmi žiarlivý. Údajne ju neustále sledoval, a dokonca tajne nakrúcal jej stretnutia. Ako uvádza merkur-online.de, Slovenka už vzťah s mužom nezvládala, chcela sa s ním rozísť.

Od marca 2013, keď bez stopy zmizla, bola nezvestná. Jej priateľ tvrdil, že jeho i deti opustila a odišla s iným mužom. Slovenka sa údajne zoznámila s iným mužom, s ktorým svojho priateľa podvádzala. Údajne ho prosila, aby sa konečne z bytu odsťahoval. To by však pre Bülenta znamenalo značnú finančnú ujmu. Ženu údajne zmlátil. 

Podľa prokuratúry prebehol 12. marca 2013 medzi partnermi vážny rozhovor, ktorý mal však pre ženu fatálne následky. Motívom vraždy mohlo byť podľa žalobcu prípadné mužovo zníženie sociálnych dávok, ak by ho partnerka opustila.

Ako susedia neskôr dosvedčili, Daniela po hádke žalostne plakala. Podľa nich, ak by vtedy zavolali políciu, mohla ešte žiť.  

Brutálna vražda Slovenky Daniely
Zobraziť galériu (4)

Ako Daniela umierala

Bülent však mlčí a popiera, že by žene niečo urobil.  Pár dní po hádke, však Danielina priateľka zavolala na políciu. Okamžite bolo vyhlásené pátranie po nezvestnej osobe. Muž bol hlavný podozrivý a hneď ho zatkli. "Vždy sa postaral o deti, varí, hrá sa s nimi. Neviem si predstaviť, aby vraždil," citujú Bülentovho kamaráta nemecké médiá.   

V piatok však v Kapucínskom háji v Mníchove našli mŕtvolu v značnom štádiu rozkladu. Polícia objavila kostru ženy na základe anonymného listu. Telo bolo nahé, zakryté lístím a hlinou. Vyšetrovatelia začali pracovať s teóriu, že ide o telo nezvestnej Slovensky Daniely. Dohady sa potvrdili na základe analýzy chrupu.

Podľa slov generálneho prokurátora Thomasa Steinkrausa – Kocha, bola Daniela v byte zbitá a uškrtená. Stopy po krvi sa však nenašli.

Maloleté deti sú umiestnené v domove, Danielini rodičia, žijúci na Slovensku, požadujú o ich zverenie do svojej starostlivosti. Muž sa koncom mája postaví pred súd. V prípade dokázania viny mu hrozí 25 rokov za mrežami alebo doživotie.

 
  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu