Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Otec uniesol cez balkón vlastného synčeka (4): Pomôžte ho vrátiť mame!

chlapček HAMID ISSA Hesham Abdel Hamid  s otcom menom Abdel Hamid HAMID ISSA Zobraziť galériu (3)
chlapček HAMID ISSA Hesham Abdel Hamid s otcom menom Abdel Hamid HAMID ISSA (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA – Šokujúci prípad sa odohral v hlavnom meste. Otec sa vyšplhal po odkvapovej rúre a z bytu mal uniesť vlastného štvorročného synčeka, ktorého strážila babka. Tú udrel do hlavy a s malým Hamidom z bytu utiekol. Polícia po mužovi z Kamerunu intenzívne pátra.

Muža videli susedia postávať pred bytovkou na Mierovej ulici v Bratislave. V nestráženej chvíli sa vyšplhal po odkvapovej rúre, aby sa dostal do bytu na prvom poschodí, kde bol jeho len štvorročný synček. Chlapčeka strážila jeho babička. Tú fyzicky napadol a surovo ju udrel do hlavy. Vydesenú ženu museli ratovať záchranári a previezli ju do nemocnice.  

Otec uniesol cez balkón
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Muž sa do ružinovského bytu dostal cez balkón. Potom z neho s maloletým synčekom utiekol. Pravdepodobne do Rakúska.

Celý incident sa odohral behom niekoľkých minút. Podľa informácií TV Joj, babička práve ukladala chlapčeka spať. Muž ho schmatol a utekal s ním preč. Z bytu už bolo počuť len zúfalý ženský krik.

Polícia po únoscovi už intenzívne pátra. Toto však nie je prvý prípad chlapčekovho únosu. V septembri minulého roku ho Hamid uniesol prvý krát. Nešťastná chlapčekova mama pátrala po svojom synčekovi viac ako dva mesiace. Synček sa s otcom – únoscom potuloval po Európe. Chcel sa dostať cez Gibraltár do Afriky. Našťastie ho zadržala španielska polícia a chlapčeka vrátili mame.

Otec uniesol cez balkón
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nešťastná rodina prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po mužovi so synčekom. Ak máte akékoľvek informácie, môžete ich oznámiť polícii na telefónnom číslo 158.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu