Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opitý mladík havaroval, zranil aj dvoch spolujazdcov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VYŠNÝ ČAJ – Zranenia troch mladých ľudí mala za následok havária auta zn. Suzuki Swift v nedeľu (27. 4.) pred 22.30 h v obci Vyšný Čaj v okrese Košice okolie. Za volantom sedel 25-ročný vodič pod vplyvom alkoholu, ktorý navyše nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Zranenia okrem neho utrpeli aj dvaja jeho spolujazdci, informovala polícia.

"Pred jedným z rodinných domov vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, zišiel z cesty vpravo, kde narazil do betónového mostíka a následne do betónového oplotenia pozemku obecného úradu. Po náraze sa vozidlo odrazilo a prevrátilo na strechu," uviedol dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Vodič utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia do siedmich dní, horšie obstáli obaja spolujazdci. Košičan (19), ktorý sedel vpredu, utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Zranenia ďalšieho mladíka (21) zo zadného sedadla si vyžiadajú liečbu asi tri mesiace.

"Policajti u vodiča vykonanou dychovou skúškou namerali hodnotu 1,05 mg/l (2,19 promile). Škoda na vozidle činí 2000 eur," informoval Szabó. Polícia umiestnila mladíka do cely policajného zaistenia a obvinila z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ako aj ublíženia na zdraví, v oboch prípadoch mu hrozí až dvojročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu