Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hyena znásilnila ženu na vozíčku na východe: Nevidí, nechodí a teraz čaká jeho dieťa!

Žena utrpela obrovskú traumu Zobraziť galériu (2)
Žena utrpela obrovskú traumu (Zdroj: TV JOJ)

PREŠOV - Nemohla sa brániť! Otrasný prípad hyenizmu sa odohral v obci na východe Slovenska. Pavol (23) tam mal znásilniť ťažko postihnutú ženu (30) na invalidnom vozíku. Tá o hororovom zážitku zo strachu dlhé mesiace mlčala. Teraz však musí všetko utrpenie prežívať znova. Ukázalo sa totiž, že brutálne znásilnenie sa nezaobišlo bez následkov.

Najzarážajúcejšie je, že mladá žena s viacnásobným postihnutím sa s útočníkom poznala už od detstva a keď jej jedného dňa ponúkol odvoz, nemala dôvod váhať. O 7 rokov mladší Pavol ju naložil do auta a zamieril si to na odľahlé miesto. Keďže je nevidiaca, nemala ani potuchy, kam ju dlhoročný priateľ vezie.

Auto zaparkoval pri garáži a bezbrannú obeť na zadnom sedadle znásilnil. Útočník jej bol ako brat a ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, že sa jej pokúsi ublížiť. Ťažko postihnutá žena utrpela obrovskú traumu a o hroznom zážitku nedokázala dlhé mesiace hovoriť. "Prežívam také stresy, ktoré si ani neviete predstaviť," povedala znásilnená žena pre Tv JOJ. Teraz však musela s pravdou von.

Na tomto meiste mal Pavol bezbrannú ženu znásilniť.
Zobraziť galériu (2)
Na tomto meiste mal Pavol bezbrannú ženu znásilniť.  (Zdroj: TV JOJ)

Žena, ktorá  nevidí, nechodí a je odkázaná na neustálu starostlivosť sestry, zistila, že po znásilnení ostala tehotná. "Som teraz štyri mesiace a dva týždne tehotná," prezradila traumatizovaná žena. Útok priateľa z detstva už nahlásila aj na polícii, ktorá ho obvinila. "Polícia obvinila 23-ročného muža zo zločinu znásilnenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Sestra znásilnenej ženy by muža najradšej videla za mrežami. Keďže sa skutku dopustil na chránenej osobe, hrozí mu až 15-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu