Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Piráta na luxusnom Audi, ktorý zrazil Janku (†25), chytili: Ukrýval sa štyri dni!

Janka bola mŕtva na mieste
Janka bola mŕtva na mieste (Zdroj: Tv Markíza, FB)

KOŠICE – Skrývať sa mu darilo len štyri dni! Ešte v nedeľu podvečer zrazil na priechode pre chodcov pri istom košickom obchodnom centre nezodpovedný vodič mladú Janku (†25) z Margecian. Z miesta nehody ušiel. V stredu večer už polícia páchateľa objavila a posadila za mreže.

„V stredu večer (5.2.2014) policajti zadržali 40-ročného Košičana ako vodiča podozrivého zo zavinenia tejto tragickej nehody, ktorého so súhlasom dozorujúceho prokurátora umiestnili do cely policajného zaistenia. Momentálne sa vykonávajú ďalšie procesné úkony,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu (2.2.2014) a mladá Janka (25) z Margecian na mieste podľahla ťažkým zraneniam, ktoré jej spôsobil vodič na osobnom aute Audi.Vodič po zrážke na mieste nezotrval a z miesta dopravnej nehody bez poskytnutia pomoci ušiel. Chodkyňa utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla,“ informovala Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach. 

Polícii sa zo záberov z bezpečnostných kamier podarilo auto identifikovať a ihneď po ňom začali pátrať. Ešte v ten deň, pár hodín po tragickej nehode, našli športové Audi zaparkované v blízkosti centra mesta a spustili pátranie po vodičovi, ktorý sedel za volantom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu