Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sériu vlámaní majú na rováši tínedžeri: Dávid, Marek a Koloman skončili v cele

Tínedžeri sa vlámali do viacerých áut
Tínedžeri sa vlámali do viacerých áut (Zdroj: TASR)

FIĽAKOVO - Sériu vlámaní do áut zaevidovali policajti v noci z nedele na pondelok 20. januára v meste Fiľakovo a v obci Šíd. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková, policajtom sa podarilo v tejto súvislosti zadržať troch mladistvých podozrivých.

Zlodeji sa vlámali do viacerých osobných áut. Z interiérov vymontovali autorádiá a z iných priestorov vozidla si odniesli napríklad GPS navigáciu, subwoofer, USB kľúče a iné. "V niektorých z vozidiel nenašli zlodeji žiadne veci a tak z miesta odišli preč. Na týchto autách došlo k poškodeniu na sklenených výplniach. Polícii vo Fiľakove sa podarilo páchateľov zadržať. Ide o troch mladíkov z obce Šíd, 17-ročného Dávida a 16-ročných Mareka a Kolomana. Poverený príslušník z Fiľakova už voči nim vzniesol obvinenie z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva," informovala Vašková.

Dávid a Marek sa skutkov dopustili aj napriek tomu, že už boli za takýto čin v priebehu 24 mesiacov odsúdení. Všetci traja obvinení boli umiestnení do cely predbežného zadržania a policajti podajú návrh na ich vzatie do vyšetrovacej väzby. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu