Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nepoučiteľný násilník Jožo (38) opäť vyčíňal: Začalo to nevinne a skončilo peklom!

Recidivistu Joža vzali do väzby
Recidivistu Joža vzali do väzby (Zdroj: rimava.sk)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Niekoľkokrát súdne trestaný Jozef (38) z Rimavskej Soboty si pripísal ďalší zločin. V sobotu popoludní s vymyslenou zámienkou vošiel do bytu 53-ročnej ženy, počkal na vhodnú chvíľu a zaútočil. Vystrašenú obeť prinútil vyzliecť sa donaha a brutálne ju znásilnil.

Jozef prišiel k 53-ročnej žene na návštevu a počas rozhovoru ju požiadal, aby mu požičala kuchynský nôž, že si chce odrezať niť z oblečenia. V skutočnosti mal však s ostrým predmetom úplne iné úmysly. "Následne sa jej s nožom v ruke začal vyhrážať dopichaním a dorezaním, ak sa nevyzlečie a potom ju nožom porezal na brade," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Po tom, čo ju niekoľkokrát udrel päsťou do tváre, dostala strach a radšej sa útočníkovi podvolila. Jozef ju znásilnil a po ukojení nechal doráňanú ležať v byte. "Spôsobil jej ľahké zranenia, ktoré  si vyžiadali aj lekárske ošetrenie," dodala Faltániová s tým, že žena si okrem traumatizujúceho zážitku odniesla aj hematóm na tvári aj hlave, početné rezná rany na brade a ďalšiu na ukazováku ľavej ruky, ktorou sa zrejme pokúšala pred násilníkom brániť.

Polícii sa Jozefa ešte v ten deň večer podarilo dolapiť a putoval do policajnej cely, odkiaľ ho v pondelok vzal sudca do vyšetrovacej väzby. Pre mužov zákona je známou firmou. V minulosti bol už deväťkrát súdne trestaný a za posledné vyčíňanie mu hrozí 7 až 15 rokov väzenia. Portál rimava.sk zverejnil video, ktoré zachytáva prevoz násilníka z cely do pojednávacej siene.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu