Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otrasná smrť v Bratislave: Pri hrádzi našli zadusenú ženu s igelitovými vreckami na hlave!

Žena mala byť zadusená. Zobraziť galériu (3)
Žena mala byť zadusená. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Dnes, v čase pred 08:30 hod, polícia prijala na linke 158 oznámenie, že na petržalskej hrádzi v úrovni Ekonomickej univerzity v blízkosti bufetu sa nachádza nehybné telo. Uvedené oznámenie policajti preverili a jeho hodnovernosť potvrdili.

„Doposiaľ sme zistili, že ide o ženu vo veku približne 45 rokov, asi 175 cm vysokú, po totožnosti ktorej v súčasnosti pátrajú. Privolaný lekár sa na mieste k príčine smrti vyjadriť nevedel, cudzie zavinenie na mieste nepotvrdil ani nevyvrátil. Presnú príčinu smrti určí až pitva,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. "Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala hovorkyňa.

Podľa informácií TV JOJ bola žena slušne oblečená, takže pravdepodobne nejde o bezdomovkyňu. Okrem toho mala pri sebe aj kabelku, ale žiadne doklady. Na hlava mala dve igelitové vrecká, ktoré sa používajú na odpad. Vzadu boli zviazané opaskom. Ruky jej zase za chrbtom zväzoval špagát na balíky.

Otrasná smrť v Bratislave:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu