Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Trapas bratislavského dílera Romana: Hlúpou chybou sa sám prezradil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky pristihli 36-ročného Bratislavčana Romana s drogami, pozornosť na seba upriamil svojou jazdou - s autom vošiel do protismeru.

Policajti ho teda skontrolovali na čerpacej stanici na Dolnozemskej ulici v Bratislave. "Pre podozrenie z priestupku policajti vodiča predpísaným spôsobom skontrolovali, pričom počas kontroly jeden z členov hliadky spozoroval v odkladacích priečinkoch palubnej dosky vozidla zelenú sušenú rastlinu," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Policajti muža vyzvali k dobrovoľnému vydaniu vecí, pochádzajúcich z trestnej činnosti a ten tak urobil. Mal malú čiernu tašku s dvoma škatuľkami od magnéziových tabliet, priesvitné vrecko, zatavenú striekačku a vrecko z igelitu, všetko s obsahom bielej kryštalickej látky. "Vzhľadom na to, že vzniklo podozrenie, že ide v tomto prípade o drogy, policajti podozrivý materiál zaistili a zaslali na expertízne skúmanie," dodala hovorkyňa.

Predbežné výsledky potvrdili, že zaistený materiál je metamfetamín. Z celkového zaisteného množstva by bolo možné vyrobiť najmenej 430 obvykle jednorazových dávok drogy. Muža eskortovali do jednej z bratislavských nemocníc, aby zistili, či požil drogu. Ten sa však aj napriek poučeniu odmietol podrobiť odberu krvi a moču. 

Policajti mladíka obvinili a vyšetrovateľ spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. V súčasnosti sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde zotrvá až do rozhodnutia súdu o jeho vzatí do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí 4 až 10 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu