Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Bratislave vylúpil stávkovú kanceláriu, odniesol si 280 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Bratislavská polícia pátra po páchateľovi, ktorý dnes lúpežne prepadol pobočku stávkovej kancelárie na Gessayovej ulici v Bratislave. Informovala o tom hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Podľa doterajších zistení vstúpil o 8:55 neznámy ozbrojený páchateľ maskovaný šatkou do stávkovej kancelárie a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze. Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala asi 280 eur. Po tom, ako páchateľ peniaze dostal, zamkol zamestnankyňu v stávkovej kancelárie a ušiel na dosiaľ neznáme miesto. V čase lúpežného prepadnutia sa v stávkovej kancelárii nenachádzali žiadne ďalšie osoby a lúpež sa zaobišla bez zranení. V súčasnosti sa na mieste nachádzajú policajti a vykonávajú prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony.

Muž má asi 25 až 30 rokov, je štíhly. Oblečenú mal tmavú bundu, tvár si maskoval šatkou a na rukách mal chirurgické rukavice. Muž bol ozbrojený krátkou guľovou zbraňou. Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 8:55 na Gessayovej ulici a v jej blízkom okolí unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiada ich, aby informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu