Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To je odvaha: Tieto osoby vykradli pokladne za bieleho dňa!

Osoby, ktoré sú podozrivé z krádeže v predajni na Bajkalskej ulici a na Karadžičovej ulici Zobraziť galériu (3)
Osoby, ktoré sú podozrivé z krádeže v predajni na Bajkalskej ulici a na Karadžičovej ulici (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti osôb, ktoré sú podozrivé z krádeže v predajni na Bajkalskej ulici a z krádeže v predajni na Karadžičovej ulici v Bratislave.

V stredu krátko pred 13:30 tri podozrivé osoby vošli do predajne na Bajkalskej ulici, pričom počas toho, ako žena s mužom platili, ďalší muž nezisteným spôsobom otvoril prenosnú kasu nachádzajúcu sa v jednej z pokladní, pri ktorej sa v čase krádeže nenachádzala predavačka.

Zobral vyše 800 eur a následne všetci traja ušli smerom na križovatku Prešovská - Bajkalská. Rovnaký scenár zopakovali zhruba o 10 minút neskôr v predajni na Karadžičovej ulici v Bratislave, odkiaľ si odniesli približne 1 300 eur a potom ušli na neznáme miesto.

Osoby, ktoré sú podozrivé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Muž, ktorý z pokladne odcudzil hotovosť, mal približne 30 rokov, bol športovej postavy, oblečené mal ružové tričko, modré rifle, na hlave čiernu šiltovku a obuté čierne tenisky. Osoby, ktoré počas krádeže platili v pokladni, boli muž vo veku približne 30 rokov, na krátko ostrihaný, skôr štíhlej postavy, oblečenú mal bielu mikinu, čierne nohavice a žena vo veku približne 35 rokov, blond vlasy, vo vlasoch mala okuliare. Oblečený mala biely kabát, čierne nohavice a mala kabelku hnedej farby.

Osoby, ktoré sú podozrivé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli spoznať podozrivé osoby na fotografiách, možno oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, uviedla Tatiana Kurucová z KR PZ v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu