Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vášnivý sex v Leviciach: Babka pri súložení ukradla dedkovi retiazku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: salon.com)

LEVICE - Vrcholná bezcitnosť. O tom, že oči na stopkách sa oplatí mať v každej situácii, sa začiatkom júla presvedčil deduško František (69), ktorého pri vášnivom sexovaní na poli v Leviciach okradla jeho vlastná milenka Mária (57).

Keď sa František vybral za rozkošou na poľnú cestu, ani v tom najhoršom sne si nevedel predstaviť, čo ho čaká. A to, že sa stane obeťou vlastnej milenky, už vôbec. Pri pokuse o sexuálne radovánky s Máriou mu z krku spadla zlatá retiazka s príveskom Panny Márie a zatiaľ čo on o tom ani len netušil, pozornosti jeho sexuálnej partnerky trblietavý šperk neušiel.  

Mala ho zdvihnúť zo zeme a ukryť v ruke. Usvedčuje ju fakt, že hneď na druhý deň sa pokúšala zlatú retiazku za symbolickú sumu predať. Polícia voči nej už vzniesla obvinenie. "Žena bola obvinená z prečinu krádeže," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Bližšie informácie o prípade polícia poskytnúť nechce. František sa už po tejto skúsenosti do poľa za rozptýlením hrnúť určite nebude a povenuje sa radšej svojim dvom vnúčatám. Tých má zopár aj napriek nedôchodcovskému veku zlodejka Mária.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu