Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bratislava v strachu z brutálnych vrážd: Polícia našla ďalšie telo (†21)!

Mŕtvola bola nájdená na tomto mieste Zobraziť galériu (2)
Mŕtvola bola nájdená na tomto mieste (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Kto vyčíňa v hlavnom meste? Bratislavou posledné dni otriasajú prípady brutálnych vrážd jeden za druhým. Najprv objavený ženský trup v Karlovej Vsi, potom ďalšie časti tela v Čunove a teraz nové mŕtve telo v bratislavskom Pečnianskom lese.

Bratislavským policajtom sa ešte ani nepodarilo dovyšetrovať prípad sadistickej vraždy neznámej ženy, ktorej časti tela vyplavil Dunaj v posledných dňoch, a už majú plné ruky práce s ďalším brutálnym prípadom. Na brehu Dunaja v petržalskom Pečianskom lese dnes okolo 7:30 bolo nájdene ďalšie mŕtve telo. „Po príchode na miesto bol konštatovaný exitus,“ potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Polícia na mieste zaisťuje stopy.
Zobraziť galériu (2)
Polícia na mieste zaisťuje stopy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nález mŕtvoly nám potvrdila aj polícia, ktorá na mieste zaisťuje stopy. Podľa našich informácií ide o muža, cez hlavu mal mať natiahnuté igelitové vrece a ruky zviazané za chrbtom. Telo bolo vyplavené na brehu asi 500 metrov od výstaviska Incheba. Polícia už pozná aj jeho totožnosť. "Totožnosť muža je už známa, ide o 21-ročného Bratislavčana," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Lekár sa na mieste k príčine smrti nevyjadril, bola nariadená pitva a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Doposiaľ nebolo potvrdené, že by nález mŕtveho muža akokoľvek súvisel s prípadom zavraždenej ženy.

Polícia zisťuje identitu zavraždenej ženy

Polícia pátra po totožnosti mŕtvej ženy a po ďalších častiach ľudského tela, ktoré sa našli v piatok (2.8) vo večerných hodinách pod brehom mŕtveho ramena Dunaja na strane mestskej časti Karlova Ves a v utorok (6.8) v objekte vodného diela Čunovo. "Z doterajšieho vyšetrovania obzvlášť závažného zločinu vraždy je zrejmé, že nájdený trup bez končatín patril osobe ženského pohlavia vo veku 16 – 35 rokov, vysokej asi 160 – 175 cm, skôr štíhlej postavy, bledej pleti," informovala Kurucová.
      
Polícia taktiež vyzýva rodičov, priateľov, či známych žien, ktoré sú nezvestné, dlhší čas sa im neozvali, alebo sa neozvali približne od polovice júla tohto roka, aby kontaktovali políciu prostredníctvom linky 158, prípadne sa ohlásili na najbližší útvar PZ.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu