Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zlodej na úteku: Maskovaný muž prepadol stávkovú kanceláriu v Bratislave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: blogs.965thebuzz.com)

BRATISLAVA - Zatiaľ neznámy páchateľ dnes popoludní prepadol pobočku stávkovej kancelárie na Furdekovej ulici v Bratislave. Bratislavskí policajti po páchateľovi pátrajú. Informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Lúpež sa stala približne o 13:45, neznámy páchateľ maskovaný šiltovkou, šatkou a slnečnými okuliarmi vošiel do pobočky a pod hrozbou zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze.

Peniaze dostal, policajti však zatiaľ nevyčíslili, koľko si páchateľ odniesol. Páchateľ z pobočky ušiel, pri prepadnutí nikoho nezranil.

Polícia po neznámom páchateľovi pátra, muž je vysoký približne 180 centimetrov, strednej postavy a môže mať 30-35 rokov. Ako informovala Považanová, podľa doterajších informácií mal v čase prepadu oblečenú čiernu košeľu, biele krátke nohavice a tmavé tenisky. Tvár si páchateľ maskoval čiernou šiltovkou, čiernou šatkou a slnečnými okuliarmi. Akékoľvek informácie, ktoré policajtom pomôžu objasniť lúpež, môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu