Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapenie v rozkroku: Policajti museli košickému dílerovi siahať medzi nohy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: politifact.com)

MICHALOVCE – Koncom týždňa sa v Michalovciach konala veľká protidrogová akcia, počas ktorej policajti zadržali až sedem údajných dílerov. Prehľadávali autá, ale aj samotných mužov a pri jednej z prehliadok sa dostali do naozaj chúlostivej situácie. Závislý mladík totiž chcel pred nimi drogu ukryť medzi nohami.

Ako informoval denník Korzár,  muži zákona najprv prehľadali modrý Mercedes na Partizánskej ulici, v ktorom našli množstvo pravdepodobne marihuany. Patrila 20-ročnému mladíkovi, ktorý ju ukrýval v cestovnej taške, fľaštičke od výživového doplnku, ale aj v igelitovom vrecku.

Mladík im rastlinu vydal dobrovoľne a skončil v putách. „Policajti zaistenú rastlinu zaslali na  expertízne skúmanie a začali trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Hrozia mu až 3 roky za mrežami.

Ďalšie drogy našla polícia aj v Alfe Romeo tiež na Partizánskej. Boli ukryté pod palubovou doskou auta. Najkurióznejším prípadom bol však vodič, ktorý sa snažil drogu pred policajtmi schovať v slipoch. Ani nohavice, ani chúlostivé miesto však mužov zákona nezastavili a omamné látky vysnorili. V tomto prípade zatiaľ ešte množstvo drogy dokumentujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu