Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bratislavské bankomaty skenovali podvodníci: Pozrite si, kde vyčíňali!

Polícia hľadá týchto dvoch mužov Zobraziť galériu (7)
Polícia hľadá týchto dvoch mužov (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Buďte opatrní! Na bankomaty na Špitálskej a Obchodnej ulici v Bratislave mali doposiaľ neznáme osoby nainštalovať skenovacie a snímacie zariadenie. Vďaka pozornosti ich používateľov zariadenie na oboch uliciach 11. júna v podvečerných hodinách objavili. Po páchateľoch už pátra polícia.

"Týmto konaním sa naplnila skutková podstata trestného činu," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Pripomenula, že inštalované zariadenie je schopné snímať a kopírovať identifikačné údaje bankomatových kariet. "Polícia doposiaľ nemá informáciu o tom, že by niekomu v dôsledku protiprávneho konania vznikla škoda," dodala hovorkyňa. V každom prípade je nutné mať o pohyboch na vlastnom účte prehľad.

Bratislavské bankomaty skenovali podvodníci:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Prečin neoprávnené vyrobenie a používanie elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty už vyšetrujú policajti v prvom Bratislavskom okrese a po páchateľoch pátrajú. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli, môžu obyvatelia oznámiť na číslach 158, 09610/32 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislavské bankomaty skenovali podvodníci:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu