Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mal zavraždiť policajtovu družku i syna, súd ho pustil na slobodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: btnet.com.tr)

BRATISLAVA - Radoslava M., údajného objednávateľa vraždy policajta z roku 2004, musel okresný súd prepustiť na slobodu. Vo večerných Televíznych novinách o tom informovala televízia Markíza. Dôvody jeho väzby podľa okresného sudcu pominuli.

 Radoslav M. je človek, ktorého po rokoch svedok označil za objednávateľa vraždy policajta, pri ktorej však v Moste pri Bratislave zahynul policajtov syn a družka. Až do decembra minulého roka označovala polícia za objednávateľa vraždy Karola M. Ako televízii Markíza povedal hovorca krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak, "celá táto vec je postavená na výpovedi jedného svedka, ktorý nemal byť v tomto postavení vypočutý".

Brány väznice však Radoslav M. okamžite neopustil, na jeho prepustenie zareagoval prokurátor sťažnosťou. Ten sa k trestnej veci nevyjadrí, až kým o jeho sťažnosti nerozhodne krajský súd. Podľa informácií televízie Markíza nemal okresný sudca inú možnosť, ako Radoslava M. prepustiť. O tom, či sa údajný objednávateľ definitívne dostane na slobodu, rozhodne krajský súd na budúci týždeň.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu