Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pomsta ako v stredoveku: Odrežem mu hlavu a vystavím ju, kričal Moldavčan!

(Zdroj: tumblr,google)

MOLDAVA NAD BODVOU - V Moldave nad Bodvou bolo posledné dni rušno. Policajti museli riešiť dve ostré hádky v rodinnom dome aj pred bytovkou na ulici Československej armády. Rozrušený muž (40) sa tam mladíkovi vyhrážal stredovekou pomstou na jeho otcovi. Krvavé jatky chcel zorganizovať priamo na dvore!

Na ulici Československej armády v Moldave nad Bodvou sa na veľkonočný pondelok schyľovalo ku krvavej pomste. Do úlohy kata sa pasoval rozvášnený Moldavčan, ktorého nahnevalo trestné oznámenie podané na jeho osobu. Rozhodol sa tak svojho nepriateľa vytrestať ako za starých čias.

Keď muža, ktorý ho obvinil, nezastihol, rozhodol sa mu poslať mrazivý odkaz cez jeho syna. "Povedal mu, že jeho otcovi odreže hlavu, dvihne ju do výšky a každému ukáže, ako sa mu pomstil za predošlé podané trestné oznámenie," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Stredoveká poprava sa však nekonala, polícia ho stihla zadržať ešte skôr, ako sa nazdal.

Teraz má na krku okrem trestného oznámenia aj obvinenie z vyhrážania. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Moldava nad Bodvou obvinil 40-ročného muža z Moldavy nad Bodvou z prečinu nebezpečného vyhrážania," dodal Szabó. Moldavského kata muži zákona posadili do cely, kde si počká na rozsudok. Ak mu vinu dokážu, hrozí, že za mrežami strávi celý jeden rok.

So sekerou v ruke naháňal manželku

Moldavskí policajti sa nenudili ani vo štvrtok. Do rodinného domu v Čečejovciach ich zavolala vystrašená žena, ktorej sa vyhrážal na mol opitý manžel (34). "Pod vplyvom alkoholických nápojov sa so sekerou v ruke viackrát slovne vyhrážal zabitím svojej manželke," informoval Szabó.

Podguráženého muža, podobne ako jeho kolegu z ulice Československej armády, obvinili z nebezpečného vyhrážania a posadili ho do cely. V tomto prípade je však v hre oveľa vyšší trest. Chlapovi so sekerou totiž hrozia až tri roky za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu